Printer Friendly Version СРПСКИ ФИЛМ "КОМЕДИЈА НА ТРИ СПРАТА" НА МЕЂУНАРОДНОМ ФИЛМСКОМ ФЕСТИВАЛУ У НИКОЗИЈИ @ 23 October 2023 12:27 PM

Амбасада Републике Србије у Никозији позива све заинтересоване на пројекцију филма „Комедија на три спрата“, режисера Сандре Митровић, која ће бити одржана 2. новембра 2023. године у 20:00 часова, у Мелина Меркури Хол-у у Никозији.

Пројекцији филма ће претходити коктел, са почетком у 19:00 часова.

Филм „Комедија на три спрата“ прати комичне и често сулуде авантуре станара једне наизглед обичне стамбене зграде у Београду.

Галерија ликова – отуђених и саможивих, али доброћудних душа је супростављена усамљеној згради у којој живе, која као и заједница коју су запустили, почиње убрзано да пропада. Захваљујући лошим цевима и мистериозним подземним водама Београда ситуација кулминира и све их затекне неспремне.

У филму глуме Сека Сабљић, Слободан Бода Нинковић, Весна Тривалић, Драган Гаги Јовановић, Наташа Тапушковић, Миодраг Радоњић и многи други.

Филм „Комедија на три спрата“ се приказује у оквиру такмичарског програма Међународног филмског фестивала на Кипру (CYIFF).